2010 års ”OC” – ”Glee”

Jag har hittat en ny hook-up, förutom B&J, och det är Glee. Serien är precis så bra som man kan kräva av en serie som utspelar sig på high school men med en twist – musikal. De sjunger! De dansar! Det är synkroniserat!! Och helt orepeterat, naturligtvis… Exempel:

Jag kunde inte ens lyssna på soundtracket när jag skulle plugga för jag blev så distraherad.
Tittar ni på Glee?

10 kommentarer

 1. Självfallet gör jag det. Det är en av de bästa, om inte den bästa, nya tv-serien för i år :)

 2. Nu ska vi inte överdriva. (Dessutom tycker jag att Community är sjukt rolig så den kan mycket väl slå Glee om årets bästa nya serie. Bästa dramaserie på flera år är däremot Glee.)

  Glee blir ju inte heller sämre av att Neil Patrick Harris var med i förra veckans avsnitt :)

 3. Med tanke på att jag bara sett om gamla serier hela hösten/vintern/våren för att de är ”säkra kort” och att Glee är den första nya serien jag sett på minst ett år så är det den bästa. :) Borde ta tag i typ Mad Men och uppenbarligen Community nu. Snart. :)

 4. Jo, Mad Men har jag också tänkt att ta tag i. Och House. Och Gilmore Girls. Och … … … … … …

  Fast nu har jag nästan sett ikapp The Big Bang Theory, och den är jag nöjd med att jag gav en chans för den är riktigt nördigt kul :)

  Den här helgen har jag dock tänkt att jag ska ägna åt att förbereda mig inför att bli intervjuad. Dvs. läsa på en del :)

  På väg ut till Väse läste jag min allra första LasseMaja-bok :P

  Jag läser en hel del ungdomsböcker, men barnböcker läser jag inte fullt så ofta…

 5. Hm jag har missat Glee, lite med flit för att kunna se den i ett sträck när jag får tid och inspiration i framtiden =) Jag har ägnat våren (amningstimmar/sova-middag-timmar) åt att se om Gilmore Girls och Brothers & Sisters (som är riktigt bra om man ser flera avsnitt på raken). Annars har jag mest tittat på komediserier eftersom mitt attentionspan varit så kort sen jag fick barn och slutade sova djupsömn =P Gillar Big Bang Theory precis som Nordh, Samantha Who och så fastnade jag rejält för Cougar Town!

  Såg några avsnitt av Mad Men när det var Mad Men maraton på kanal 9 i vintras och det verkade lovande, bra att ha lite serier på lut liksom…

 6. Måste hålla med Emma om att Cougar Town är bra! Magnus tycker fortfarande jag är störd när jag sitter med hörlurarna i datorn o asgarvar för mig själv.. Men gillar verkligen Bobby! :D

 7. Emma: samma här, jag har inte heller orkat ta tag i saker…

  Emma & Emelie: jag började se Cougar town i höstas när jag bodde ensam och tyckte om den men den röstades ner när jag skulle börja kompromissa igen. Får börja med mer aggressiv övertalning. :P

Kommentarer inaktiverade.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial