I’ll be back & Hooked on an icecream – två blogginlägg i ett

För ett tag sedan pikade jag mamma för att hon inte använde RSS-läsare. Efter det har jag fått ett sms, en kommentar och två mejl från henne om att hon hade börjat använda RSS-läsare men det verkade inte fungera? Det kom ju inte in någonting?? ”Men jag kanske inte postar något, mamma?” sa jag. Jag har nämligen inte haft tid; jag har jobbat och pluggat som en halv liten blå för att avsluta mina distanskurser och samtidigt ta hand om alla mina blommor och kanske försöka löpa. Efter 6 juni kommer jag tillbaka med – förhoppningsvis – förnyad styrka.

Idag stod jag framför Ben&Jerry’s-hyllan och funderade på vilken glass jag ska köpa. Och så kände jag ”Varför bryta ett vinnande koncept?!” och köpte Phish Food. Det är typ den bästa glassen sen Magnum Intense. Det var bara det jag vill säga just nu.

2 kommentarer

  1. Haha du är så go du, du kan fortfarande inte släppa Magnus intense va? :D

    Om jag inte sa det, så äääälskade jag eran lgh!! :D

Kommentarer är stängda.