Lästips

Sedan ett tag följer jag bloggen Nikke Index som handlar om bland annat sökmotoroptimering. Den senaste tiden har bloggaren intresserat sig för rankingen hos sidor med ”sverigedemokraterna” i adressen, vissa tillhörande just Sverigedemokraterna, en annan inte. Det är hemskt intressant läsning, både vad man kan göra för att optimera sin egen ranking och vad som händer med de här webbsidorna. Läs det senaste inlägget i den här sörjan, för ja, jag vill nog kalla det sörja. Jag har bättre sökmotoroptimering på min egen webbsida och då är jag absolut ingen fena på det eller företräder något stort. Om jag hade ett parti som jag vill in i riksdagen med skulle jag lägga ner mig ännu mer och framför allt inte tillåta kryphål för att kunna hackas. Duh. N00bs.

(Bloggen är förresten nummer två i Googles lista när man söker på just ”sökmotoroptimering”).