Gisela <3

Iih! Äntligen är min uppsats på riktigt färdig! Mästerverket finns även att läsa på webben.

Uppdat: Den ser fortfarande knäpp ut i formateringen. Ingen aning om varför, det känns som att det händer när jag konverterar från .doc till .pdf men det verkar också konstigt. Jag fixar imorgon när jag har tillgång till Word… (Jag skyller allt på Word. Det här hade inte hänt om jag kunnat skriva den i Pages.)

3 kommentarer

  1. GRATTIS!! =)
    Hur lång tid innan du får ett betyg, eller ja, när läraren har sagt sitt?

  2. Det är det som är klart nu, handledaren har godkänt mina ändringar efter slutseminariet och fört in de sista poängen och betyget i Ladok. :D

  3. Ah vad skoj, får läsa den :)
    Jag hittade förresten inte de gamla föreläsningspowerpointen på datorn, men laddade ner dom på nytt från pingpong, så det är bara att säga till när du längtar efter att sitta med databasteknik ;)

Kommentarer är stängda.