Brev till min färdiga uppsats

Hej Gisela!

Nu är du avslutad och det känns både roligt och tråkigt. Idag hade vi slutseminarium, du och jag. Det gick bra. Opponenterna var inte lika kritiska som jag hade trott och både handledaren/examinatorn och andra åhörare var mycket positiva. Nu återstår bara småjusteringar (Kungaliga ska bli Kungliga exempelvis. Hur kunde jag missa det…?) och sedan hamnar du i en mapp någonstans. Men var lugn, jag ska publicera dig på webben även om inte Stockholms universitet gör det. Du är så bra att du har lika mycket rätt att ligga på webben som Agnes!

Slutgiltig titel blev ”I’m seriously getting annoyed with it” – en utvärdering av KTHB:s OPAC och det är en av de saker jag är mest nöjd med i uppsatsen! Den säger så mycket om både OPAC:en, användarnas reaktioner och – som en kille på seminariet sa – min inställningen till uppsatsen nu mot slutet.

Ikväll ska vi fira! Hurra!
Puss och kram.