Renovering, del färdigt

Med tanke på hur mycket energi jag ofrivilligt lagt på den här renoveringen (mest tankeenergi ska tilläggas) så känner jag att jag vill berätta att det nu är färdigt. Vi har inte fått tillbaka nycklarna (men sambon har äntligen fixat nya nycklar åt mig – hos Lås-Arne! (Bara den som äger lägenheten fick göra kopior så därför reducerades min insats till att… tjata)) och skräpet på balkongen står kvar men det ska tas den här veckan. Så förmodligen kommer tremånadersstrecket att passeras från början till slut men det är så himla bra redan nu! Det är liksom… beboeligt!

Att det är färdigt firade vi med att ha en köket-är-färdigt-kalas i kombination med födelsedagskalas för mig med sambons släkt. Lördagen ägnades åt att plocka undan, plocka i ordning, plocka bort saker som inte skulle ligga framme och laga mat. Det blev himla bra och idag när jag gick runt i lägenheten ville jag för en gångs skull inte åka därifrån. Studentlägenheten i andra änden av stan har jag till slutet på mars men jag uttryckte en önskan om att få flytta ”hem” tidigare för sambon och det mottogs glatt. Så nästa vecka flyttar vi grejer är det tänkt och helgen efter det städas det. Jag tänker att den här, min fjärde lägenheten (sambonlägenheten jag flyttar tillbaka till borträknad), ska jag flyttstäda alldeles själv. Tidigare gånger har jag lyckats undvika det, mest tack vare mamma, men nu jäklar, nu ska jag städa. Och det är precis lagom yta dessutom. Häpp.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.