Tonårsalter

På högstadiet och gymnasiet tyckte jag om att skriva dikter. Vissa perioder hade jag flow och det sprutade dikter, och sen kom ett tag när det var helt tomt. Jag och K hängde på ett skrivarcommunity där man kunde få kritik på dikter, noveller och annat. Alldeles nyss var jag tvungen att se om mitt konto fortfarande finns kvar och det gjorde det. Senast jag publicerade något var tydligen för två år sedan. Så så jäkla diktproduktiv har jag inte varit de senaste åren.

I juni 2004 publicerade jag den här dikten men en kommentar om att den skrevs/handlade om 26 november 2003:

Smärtan som vi känner idag, kommer att vara borta och glömd imorron.

Bull shit!
Smärtan som jag känner idag,
kommer att finnas där även imorron,
iövermorron
och återstoden av den här veckan

Smärtan från igår
och för fyra år sen
finns fortfarande där

Smärtan kommer att finnas där för evinnerlig tid,
som en häftklammer,
som en rostig jävla häftklammer”

Till Joelly, 17 och 18 år, vill jag bara säga, så här några år senare, att det går över! Det går över…

1 kommentar

Kommentarer är stängda.