”Förklara ingående vad som menas med clustering? (Använd i ditt svar begrepp som top-down and bottom-up approaches) (2P)”

Nu har jag suttit i datasalen på plan 3 i tre dar, jag är helt slut. Jag har svarat på frågor, sökt svar (i allt utom kurslitteraturen tror jag) och terrat folk på msn med frågor. Sekventiellt, binärt, tf, idf, tf * idf… Jag är imponerad av den här kursen, den har lärt mig hur mkt som helst. DIALOG, som jag satt och förbannade så sent som för en vecka sen, är klockrent. Speciellt som jag kan fylla i att jag kan söka (grundläggande) i det i CVt hos AF. Liksom Access och lite andra grejer. Det är ju asbra. :D Min meritlista blev visst lite längre än jag trott dessutom. Jag har visst gjort saker och läst saker och kan saker som är intressanta för arbetsgivare. Det enda som återstår nu är att posta iväg ansökningarna.
Just det, tenta. Eh… klustring. Är fortfarande klurigt, även om jag förstår det. Jag kan bara inte förklara det. Det är bara. Killen som jag tror myntade ”klustring är klurigt” jobbar förresten på KTH. Jag tror det är mitt öde: jag ska börja där. Punkt slut.
Imorron skriver jag fullpott på tentan och därefter slutar jag tjata om den. Jag har inte tid med omtenta. Fuck. Kom precis på att jag glömde hämta klänningen. Gah. Suck. Aja. Bajs. Hm. Det spelar ingen roll. Får jag göra omtenta kan jag inte gå på bal ändå. :P