Sötnos & älskling & Island

Hon ska verkligen åka! Sara är verkligen på väg till Island! OMG! :D Det är ju helt underbart! Vem kunde tro det här…? Hon är verkligen på väg till ISLAND för ett år! Woho! Det är helt otroligt! Jeez… 3 september är datum, gah! Jag är fascinerad, förundrad, lite förvirrad, litelite avis men mest sjukt glad för hennes skull! Snacka om once in a lifetime opportunity! (”opportune moment” ;)) Go Sara! :D

Jag hittade en av mina gamla dagböcker, en blå sak från 2001.
Älskling, kommer du ihåg när vi var 15 och 16 år gamla, vi var små och vi spelade teater. Jag var FN-general, du var FN-delegat, vår teater… var inte så bra. Det var virrigt och så, och jag är ingen teaterapa. Jag var obekväm, men scenen med dig var helt OK. Det var som om du var pusselbiten redan då, efter nåra få dagar. :) Och du tyckte jag var ”modig”. Jag skrev väl ”trevlig” eller nåt sånt. Jag har aldrig berättat det här, men jag blev ”intresserad” av Victor, om du kommer ihåg honom. (Varför tror du annars jag lyssnade på Bobban?! :P) Jag skulle gifta mig med Victor och hade som vanligt storslagna planer. Till saken hör att du skulle vara en av brudtärnorna. Efter att ha känt dig i tio dagar så ville jag ha dig som brudtärna på mitt bröllop. :)
Nu ska jag inte gifta mig med Victor och jag ska inte ha nåra brudtärnor, men du är så självklar i mitt liv. Just so you know.

Till sötnos: Fine, jag sa att du inte skulle stressa men nu vill jag ju prata med dig! :) Du är mitt hjärta. (L)