3: Hello Saferide, More modern short stories from…

Hello Saferide,
Varför hamnar den här skivan bara på plats tre?! Min hjärna har inget att säga till om, det är bara mitt hjärta som valt den här skivan för den gick direkt dit när jag började lyssna.

Annika Norlin har beskrivit vad jag känner för henne i My best friend från den föregående skivan. Förväntningarna på uppföljaren var således skyhöga hos mig och… skivan var ännu bättre. Hur är det möjligt…?!

Anna var en av de bästa låtarna förra året. Jag fick tårar i ögonen ända fram till april i år. Det är ”du och jag mot världen” i Middle class. Det är skönt att få vara liten och bli omhändertagen i Parenting never ends. Människor etiketteras fint i I wonder who is like this one. Jag har också varit någons Sancho Panza. Och Annika Norlin är bäst helt enkelt.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.