Rädslor och drömmar

Två gånger den senaste tiden har jag drömt om marsvin. Jag har drömt om gamla marsvin jag haft och i båda drömmarna har jag försummat djuren och mått dåligt. I en dröm dök det upp en kanin som hade Sids färg och som jag tydligen hade haft. Jag hade inget minne av det, men jaja. Inatt hade jag tydligen flera burar med både kaniner och marsvin, alla försummade och tankar som varför skaffade jag de här tråkiga djuren?? snurrade. Båda gångerna har jag vaknat, konstaterat att jag bara har en katt och känt mig nöjd.

Men vad betyder det att drömma om marsvin?

En tolkning enligt ett online drömlexikon är (och som är den enda på marsvin jag kunnat hitta):
Guinea Pig
To see a guinea pig in your dream suggests that you are keeping your temper in line. This dream can also indicate a need for love and acceptance.

Jag tror det bara handlar om rädsla över att vara fast, att ha något att behöva ta hand om när jag inte vill.

2 kommentarer

  1. jag slår alltid upp på hyperdictionary.com:

    Seeing a guinea pig in your dream, represents your need to be more responsible and attentive. Alternatively, it suggests that through experimentation and taking risks, you learn how and how not to do something. You learn from your mistakes.

  2. tack! jag kom inte ihåg vilket du brukade använda och det var irriterande.

Kommentarer är stängda.