Öppet klagobrev – uppdatering

Bästa J K Rowling!

Nu vill jag ha förslag på vad jag ska göra inatt. Du ser, bok nummer två tog ju slut lika fort som den första. Jag hade faktiskt räknat med att den skulle hålla mig sysselsatt i tre nätter. Det blev bara två. Varför skriver du böcker som man bara vill fortsätta att läsa? Biblioteket har inte söndagsöppet på sommaren så jag kan inte få tag i bok nummer tre förrän imorron! Jag har tio timmars jobb till inatt, vad fan ska jag göra då om jag inte får läsa om Harry Potter?!?!

Vänliga hälsningar,
en mycket besviken läsare

Oh joy! Nordh ska komma förbi med tredje boken. Natten är räddad! Tack!

2 kommentarer

  1. Hehe… Sicket lyxproblem. Nog måste det väl finnas något i dina egna bokhyllor som du inte hunnit läsa än? Eller kanske en pocketbok från Pressbyrån, ICA eller whatever?

  2. Du kan få låna Prisoner of Azkaban av mig om du vill :)

    Om bara detta %&/¤&%¤# regnet kunde upphöra ska jag över Bodavallen och iväg till Hässleholmen.

Kommentarer är stängda.