No poo eller Hur jag lärde mig leva med mina lockar

Efter att ha behandlat håret med borstar, hårtorkar och de senaste två åren även plattång så har resultatet varit hår som krullar sig och fluffar sig och blir jättestort så fort det är det minsta fuktigt, det vill säga helt okontrollerbart. Nu har jag bestämt mig för att samarbeta med mitt hår istället för att motarbeta det. Nu ska jag leva med mina lockar istället för att försöka förinta dem. Och resultatet har inte låtit vänta på sig. Visst, jag ser lite rolig ut när håret har torkat men det inte är fixat på annat sätt (= luggen är fastsatt och inte ligger i pannan), men hey vad lockigt det är. Igår frågade tjejen jag bytte av om jag har permanentat mig. Hon sa att det var sådant hår hon ville ha och hon var avundsjuk. Jag tycker mest det är roligt och annorlunda. Dessutom har jag dragit ner hårfixartiden till typ ingenting.

Kort kommer på bilddagboken om några dagar.