Känsliga uppsatsskrivare varnas!

Nu får A600 gärna tycka att jag är dryg men…

VI ÄR KLARA MED UPPSATSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så det så. Nu ska jag sluta gnugga det i ansiktet på er. Men idag njuter jag. Ha. We made it. Och det var inte alls lika jobbigt som vi trodde. I alla fall jag såg framför mig hur jag skulle ligga sömnlös och oroa mig. B-uppsatsen var bra mycket jobbigare att skriva än den här. Å andra sidan måste jag ge Maaja mycket cred som stått ut med mig. Och gett mig två kakor. (Pricksystemet är helt fantastiskt och vi skärpte oss).

Jag hittade vår B-uppsats igår där jag intill titeln hade skrivit ”tråkig med informativ”. Vi hade tydligen fått den kommentaren. Nu funderar vi på om vi ska fortsätta på den inslagna vägen med den nuvarande titeln Cross-language information retrieval: sökfrågestruktur och sökfrågeexpansion eller om vi ska satsa på ”kul och inte informativ” som i Agnes Clirsson. Vad tycker ni?