Vad killar verkligen inte får göra.

Igår hade Maaja och jag hemskt roligt åt pvn. Jag hade hittat en rolig grej som jag ville ge honom och jag sa att jag hittat en present till honom (på msn). Han undrade varför han skulle få en present och eftersom jag kände mig full i fan fick han det här svaret

Har du glömt?!

Det fanns ingen särskild anledning, jag kände bara för att ge honom en present helt enkelt. Hans svar på det fick mig att skratta jättemycket.

Nejdå.Klart jag inte har.Det var jättekul eftersom han så uppenbart drog till med en nödlögn. Och det kändes inte helt OK att det är så här han skulle reagera om jag någon gång – mot all förmodan – skulle säga så på allvar.Då kan du få berätta vad det är.

Maaja trodde att det meddelandet skulle följas av lång tystnad och det gjorde det. Till slut kunde jag inte hålla mig och skrev att jag bara drev med honom.

Fyyy på dig. :)Jag som desperat försökte komma på vad det var. Vad dum jag känner mig.Det gjorde han med rätta. Men vi skrattade så gott åt honom att det på något sätt var OK ändå. Jag förväntar mig inte att han kom ihåg allt och när jag tycker att något är för viktigt för att inte glömmas bort berättar jag det. Eftersom min födelsedag är den enda han kommer ihåg kanske jag ska vara glad ändå liksom.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.