Jag förstår min mamma nu.

Jag har snöat in lite på piercingar just nu. När jag var yngre ville jag ha en i ögonbrynet men det blev aldrig jag. Jag kände nog på mig att jag inte skulle få. Det blev ju big nono när jag ville ha dreads och linser (vanliga kontaktlinser!) när jag var 15 – piercing var bara att glömma. Nu skulle jag gärna skaffa en labretpiercing men… ja, jag känner mig lite för gammal? Inte för piercingen men för uppmärksamheten a la ”hej, titta på mig, jag har piercat mig och tycker att jag är jättecool”. Jag tycker förvisso att jag är jättecool tidvis men det behöver ju inte vara så tydligt. Jag får fundera vidare. Under tiden surfar jag på olika forum och hamnade på ett som fick mig att förstå mammas nej. Läs. Jobbiga pubbeungar.

Hejsan! Jag är 12 år och tog hål i naveln idag, hemma. Jag gjorde det utan att mina föräldrar vet om det… – braaa ungjävel!

Jag är en tjej på 13 snart 14 o vill pierca mig i naveln. ja har inte frågat mamma än, men ja tycker att ja borde få, för hennes systerdotter (min kusin) gjorde det o hon fick ingen infektion så då borde ja osså få, tycker jag. – tonårslogik.

hej jag är tretton år och jag ska pierca mig i naveln på fredag . jag har lite frågor om navelpiercingen , snälla svara ! , kan man dö om man får en infetkiton ? (…) jag har tagit själv 2 gånger men det vart infektion så jag tog ut smycket. – 1) dö?? 2) ”infetkiton”?? 3) tacka fan för att det blev infekterat om du gjorde det själv!!

hej! jag har lite frågor kring just hål i naveln, jag är 13 och min kompis som oxå är 13 tänker peirca sin navel och hon vill att jag oxå ska göra det (jag med tror jag), visst är det fint men jag vet bara inte om jag vågar”/, har hört att infektionsrisken är större i naveln än i öronen (har massa hål i öronen) men hon sa att det var hos hennes kompis kompis eller nått sånt! – I rest my case.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.