Pajfredag.

Det som började som ett skämt på Bakgården förra fredagen verkar bli ett stort arrangemang imorron. Vi satt fem stycken och åt smulpaj med diverse bärfyllning och vi skämtade om att vi borde börja äta paj varje fredag. Paj är ju så gott liksom. Paj är bra och att få äta paj varje fredag vore inte tråkigt. Själv trodde jag inte det skulle bli något med det men jag har gärna fel. Jag ska åka till Gurkstaden imorron så jag sa att jag ska äta paj till lunch i alla fall och andra verkar hänga på. Så bjöd vi med Squeek och Pearl för det är klart att de också vill ha paj. Om inte annat vill vi ha med dem. Innan jag gick hem idag satt vi i datasalen och gaggade i vanlig ordning. Vi kom fram till att vi ska käka vid tolv och de närvarande pojkarna undrade vad vi skulle göra. Det visade sig att de också ville äta paj. Vi är uppe i nio, tio personer nu. Det hade jag aldrig trott förra fredagen men jag är glatt överraskad!

Alla andra som är intresserade av att äta paj – joina oss i Rabalder vid tolv.

Välkommen till Pajfredag!

4 kommentarer

  1. jupp, tio. fem flickor från i fredags (även kända som ffif, eller fiff baklänges) + två flickor till + tre pojkar. om nu alla vill äta paj klockan tolv imorron förstås.

  2. Det bidde efterättspaj på Bakgården senare, men då var vi inte så många, tyvärr. Men vi kör igen på fredag!

Kommentarer är stängda.