Idéer till tatueringar

Jag har börjat samla idéer till nya tatueringar på Pinterest.

Jag vill ha:

  • en pelargon på armen eller kanske benet?
  • en liten Tardis någonstans, antingen på ankeln eller kanske på triceps?
  • någonting med mina barns namn men jag vet inte hur
  • en bild av Ada Lovelace på armen, förmodligen nedanför mitt kvinnotecken

En pelargon kan ju bli väldigt snygg, till exempel så här. Jag tänker mig en Tardis ungefär som den här, men jag är lite tveksam till om jag skulle vilja ha med ordet eller inte. Eller kanske en sådan här. För Ada Lovelace-tatueringen så är den här perfekt som inspiration. Min dotter är namngiven efter Lovelace, både för att det är ett fint namn och för att Lovelace är så cool att jag smäller av. Att ha en tatuering med henne vore ju helt perfekt, känner jag.

Så, tids-, läknings- och pengamässigt är det här nog projekt som sträcker sig över flera år. Just nu håller jag på att försöka boka tid till en första tatuering så jag är lite igång i alla fall.

(Om jag hade varit lite tuffare eller kunnat mindre om upphovsrätt så hade jag bara lagt upp bilderna här, för det hade ju onekligen varit roligare än att klicka på en länk, men nu vill jag göra rätt så det blir bara länkar. Upphovsrätt är bra men ibland blir blogginlägg lite tråkigare av det).