Återupptäckt kärlek

I juni gick jag på en yogaworkshop där vi fick med oss några kundaliniyogapass som vi kunde köra på egen hand hemma. Jag hade ju gått en yogakurs under våren och den här workshopen gav mig återigen en längtan efter yoga.

IMG_0581
Ryggvridning

Så det har jag gjort i sommar: yogat. Jag har återigen rädat biblioteket på böcker i ämnet, jag har gjort anteckningar i BuJon men framför allt har jag varit på mattan.

IMG_0541
Skön bakåtsträckning som jag glömt namnet på.

Det är en frid att stå där, gör olika asanas som mjukar upp och stretchar kroppen, som får mig att utmana mig i positioner som jag tycker är läskiga, exempelvis skulderstående. Den tycker jag är svår och läskig för det känns som att jag ska tippa över, men det går bättre och bättre. Det är skönt att bara ligga på mattan och andas. Eller andas var som helst i vardagen.

Jag är glad att jag hittade tillbaka till yogan och jag hoppas jag kan fortsätta göra det mer regelbundet nu när vardagen drar igång igen.

Femåringen fotade mig i halvbrygga.