Uppdatering i augusti

Oj, så gick det en hel månad sen ett inlägg.

Idag är sista dagen på min två månader långa ledighet. Imorgon går jag till jobbet igen – det ska bli både härligt och tråkigt. Tråkigt att behöva lämna familjen och inte kunna vara upp till sent för att se på ”Person of interest” längre, men härligt att träffa kollegor, förbereda inför ett nytt läsår och förhoppningsvis kunna dra igång med lite nya projekt.

IMG_0478
Bad i Vänern.

Vi har haft en härlig sommar med besök på Järnvägsmuseet i Gävle med tillhörande hotellnatt, en vecka hos min mamma med bad, grillning och besök av min mormor och lillebror, några dagar hos släkt i Dalarna, 40-årsfest i Västerås med hotellnatt även där, besök i Falu koppargruva, bad på hemmaplan, flera födelsedags- och namnsdagskalas med släkten, simskola, hårklippning, heldag med Lennakatten i Uppsala, lekland i Huddinge, lekplatsbesök i Uppsala och i vårt närområde, jag har träffat kompisar på egen hand, vi har plockat en massa bär i Dalarna och blåbär i skogen här hemma och vi har varit i trädgården. Sån underbar sommar.

IMG_1616
Blåbärsskogen.

Det tråkigaste var när jag tog beslutet om att vår katt Sid skulle få somna in. Jag tyckte inte att konstanta smärtor som skulle behöva medicineras resten av livet var en bra idé, så han fick komma till katthimlen istället. Jag saknar honom varje dag, främst på kvällarna när han inte ligger i trappan eller i soffan. Han blev nästan 12 år gammal. Min älskade, fina vän.

IMG_1288
Falu koppargruva.