Traveler’s Notebook-omslag

Min mamma och partner var mer än trötta på mig innan jag väl slog till och köpte ett omslag i samma stil som Traveler’s Notebook*. Jag velade fram och tillbaka om Etsyshop – någon hade bra tillverkning med mindre giftiga färger medan någon annan hade bättre pris och någon tredje hade bättre färger. Till slut föll valet på MeadowgateLeather från Storbritannien. De skulle ha mindre giftiga färger och ett tjockt läder, vilket tilltalade mig. Sedan tillbringade jag några veckor med att välja färg. Jag frågade min mamma flera gånger och till slut gick jag ändå på en färg jag inte alls hade tänkt mig först: orange.

När jag väl lade beställningen så postades den samma dag (!) och det tog ungefär en vecka innan den dök upp hemma hos mig.

Uppackad
Uppackad

Så här fin är den! Åh, jag är så nöjd! Jag valde till ”custimasation” i form av ett litet läderband med mitt namn och en pennhållare.

Omslaget
Omslaget

Så här ser den ut inuti: ofärgad på insidan och fyra hållare för anteckningsböcker plus ett band i reserv. Här syns pennhållaren också.

Inuti
Inuti
Pennhållaren
Pennhållaren

På baksidan är företagets logotyp stämplad men det gick att välja bort om en ville det.

Så här ser omslaget ut på utsidan.
IMG_9258

Och så här ser den ut uppifrån. Jag hade inte hunnit få mina inlägg när jag fotade de här bilderna. Jag gillar att jag kan sätta i så många inlägg!!!
IMG_9259

En ”tråkig” sak är att jag inte är klar med mina nuvarande anteckningsböcker så jag har inte fått testa den här än – men snart så!

(*Ja, det är samma typ av omslag som River Song men den här gången i storleken 21 x 11 cm, det vill säga samma storlek som originalet Traveler’s Notebook. Jag ville testa den här storleken också och se om den skiljer sig nämnvärt från A5, om det är bättre eller sämre med de saknade 4 cm i bredd eller inte.)