Uppdatering Hobonichi Planner

Någon gång i juni gjorde jag misstaget att jag började hänga på Etsy och söka efter omslag till anteckningsböcker. Jag ville ha något till min Hobonichi Planner och hittade butiken JoyToken som hade fina och billiga omslag. Butiken var baserad i Storbritannien också så inte så hög frakt och ingen tull. Jag hittade jättefina omslag från StrideRidge också, men de var dels dyrare, dels skickades de från Kanada. Omslagen från JoyToken hade liknande design och var som sagt mycket billigare, så jag testade och beställde ett i A6.

Omslag i A6 från JoyToken
Omslag i A6 från JoyToken

Den kom fram på en vecka ungefär och jag blev genast jätteglad i den! Så fin, så mjukt läder och perfekt till Hobonichi Plannern.

Uppslag i Hobonichi Planner A6
Uppslag i Hobonichi Planner A6

Det finns om utrymme även för en tjockare bok om jag skulle vilja det. Här syns det att jag skrivit ungefär halva året nu.

Hobonichi Planner A6 uppifrån
Hobonichi Planner A6 uppifrån

Det är små korta anteckningar om dagen som jag skriver ner i kalendern. Jätteroligt att läsa, redan nu, för jag har glömt vad jag gjorde i april. Det verkar ha varit bra väder större delen av året också och vi är väldigt enkelspåriga i vår mat, verkar det som.

Uppslag i Hobonichi Planner A6
Uppslag i Hobonichi Planner A6