Juni i BuJo

Juni månad gick fort. Här kommer mina anteckningar i min bullet journal från den senaste månaden:

Jag gjorde den vanliga kalendern med grejer att göra.

Månadsvy för juni
Månadsvy för juni

Jag hade tydligen inte så många saker som behövdes göras, eller i alla fall inte saker som jag behövde anteckna. Och jag gjorde bara en och en halv sak på listan. Jag fick faktiskt cykeln reparerad men jag har fortfarande samma gamla cykelhjälm. En ny står på listan för juli.

Att göra i juni
Att göra i juni

Mitt i månaden kom jag på att jag ville följa mitt mående mer visuellt än i en app, som jag sedan tidigare gör, och valde att göra så här. I slutet av månaden ritade jag ihop prickarna. Jag älskar skuttet uppåt där runt den 21-22! Jag mår bättre än jag gjort det senaste halvåret nu och jag är så glad och tacksam för det! Nu gäller det att jobba på så det får fortsätta.

Mående andra halva av juni
Mående andra halva av juni

Jag har sett det här uppslaget hos andra men hade inte förstått vitsen med det – hur mycket post kan en vänta på? Så började jag beställa anteckningsböcker och -omslag och plötsligt ville jag ha en lista att följa med i. Det visade sig vara bra att kunna följa med!

Post att vänta på
Post att vänta på

Det mesta av alla sidor i juni är dock dagliga anteckningar. Här är ett exempel:

Dagliga anteckningar i juni
Dagliga anteckningar i juni

Och här är ett annat exempel:

Uppslag med dagliga noteringar i juni
Uppslag med dagliga noteringar i juni

Jag läste en bok om yoga som heter ”Närmare något” av Simon Krohn. Den innehöll tankeväckande saker som jag ville spara så jag skrev ner några.

Bra saker att spara ur en bok jag läste
Bra saker att spara ur en bok jag läste

Jag och barnen började testa lekparker förra hösten men vi ska testa alla igen nu. Här har jag antecknat alla lekplatser i Täby som vi ska försöka åka till i sommar.

Lekplatser att testa, del 1
Lekplatser att testa, del 1
Lekplatser att testa, del 2
Lekplatser att testa, del 2

Jag har märkt att jag inte skriver upp och framför allt inte tittar i BuJon efter böcker att läsa. Däremot när vi sitter i soffan på kvällen och letar efter en ny serie eller film, då kan det vara bra att ha en lista att kolla igenom.

Serier och filmer att se
Serier och filmer att se

Förslag på aktiviteter att göra i sommar när vi är långlediga. Samma idé som ovan: att kunna slå upp och få förslag när det tryter.

Lista på aktiviteter att göra i sommar
Lista på aktiviteter att göra i sommar

Jag är nu inne på sista sidan av de tre som finns avsatta för innehållsförteckning och jag har ca 100 sidor kvar i boken. Jag tror inte det kommer räcka tyvärr. Jag får börja göra fler trådade samlingar så jag bara kan återanvända en tidigare rad, helt enkelt.

Innehållsförteckning, del 1
Innehållsförteckning, del 1

Innehållsförteckning, del 2
Innehållsförteckning, del 2
Innehållsförteckning, del 3
Innehållsförteckning, del 3

Junis mediekonsumtion kommer i ett eget inlägg.