#FiraMarie30

När jag fyllde 30 i februari fick jag en Stockholmsdag av mina vänner och idag var det dags att genomföra den! IMG_9069

Det började med att vi åkte Skyview på Globen – det var jättehäftigt! Globen är jättestor, vill jag meddela. och här åkte man utanpå byggnaden! Ah! Men så kul och häftigt. Sån fantastisk vy över Stockholm! IMG_9078

Sen blev det afternoon tea i Vasastan. Vi tänkte först att vi skulle behöva beställa in mer att äta men nä, det räckte gott och väl med det som serverades. Så mätt och nöjd. Gott te! God cava! Så goda scones! Bästa sällskapet!
IMG_9082 Efter det åkte vi båt! Två timmars färd runt om i Stockholm och jag hade väl aldrig trott att det fanns så många broar och så mycket vatten i Stockholm. Vi fick lyssna på berättelser i hörlurar. Spännande och intressant. Det här är en typisk sak jag inte skulle komma iväg på själv.
IMG_9098 IMG_9102

Efter båten bestämde vi oss för att äta mat på T.G.I Friday’s och det var nog ett bra beslut. God mat och fort gick det!

Tack snälla vänner (som slapp vara med på bild på bloggen ;)) för den här presenten! Jag är så glad och tacksam över dagen, genomförandet och allt trevlig häng med er!