Kalenderminnen: gul Filofax pocket

På mellanstadiet var en kalender från Filofax den stora grejen för flera av mina kompisar. Lagom till högstadiet köpte jag det här, som jag tyckte då, snygga omslaget från Filofax i storleken pocket. Jag gillade inte riktigt den vanliga varianten med ett knäppe men den här öppnades med en dragkedja som gick runt hela kalendern – så mycket bättre, tyckte jag. Den var såklart gul för det var min favoritfärg.

Den här använde jag sedan genom hela högstadiet och även första året på gymnasiet. På veckouppslaget nedan syns två veckor i maj 2003. Jag hade läxa i svenska och nationellt prov i matte, vanligt prov i geografi och jag besökte en optiker. Samma helg som min bästa kompis fyllde år åkte jag till Amsterdam för att möta upp pappa. Vi gjorde en helg där med Anne Franks hus, Madame Tussads, kanalbåt och annat roligt.

Vad roligt att se att jag alltid (?) verkar ha föredragit den här horisontella varianten av veckouppslag framför alla de vertikala som finns. De har aldrig fungerat för mig utan jag har gillat att kunna skriva lite mer på varje dag, även om det mest varit läxor och födelsedagar.