Kalenderminnen: musikkalendrar 2006-2007

Lite som jag idag jobbar med min Hobonichi, skrev jag upp ett musikcitat varje dag under 2006, 2007 och halva 2008. Här är kalendrarna från 2006 och 2007. Då lyssnade jag mycket på musik och jag valde ett citat som fick symbolisera varje dag. Vissa låtar och artister återkom flera gånger, andra bara en gång. Många låtar var sådana jag hade i min iPod men en del googlade jag fram för att de innehöll en känsla som jag haft den dagen. En del är sådana som var monsterhittar då, en del obskyra saker som spelades på P3 och en del som jag bara hade sedan gammalt.

Det här är roligt att gå igenom! Det är verkligen en massa minnen kopplade till de olika citaten – jag minns precis hur jag kände och varför jag valde vissa citat. Det är glasklart trots att det är tio år sedan.

2007 testade jag ett annat upplägg på kalender som också fungerade bra men jag vet att jag fick fylla i en massa i efterhand för jag hann inte riktigt med varje dag.

2008 gjorde jag bara halva. Sedan flyttade jag till Stockholm och det rann ut i sanden. Men det är kul att ha några år i alla fall och kunna gå tillbaka och minnas. Det är en dagbok men ändå något annat liksom.