Gamla barndomsskatter

När jag städade och hittade mina gamla kalendrar så hittade jag också ett gammalt pennskrin som jag använde på mellanstadiet. Det är egentligen ett fodral för linser och linsvätska (reklamgrej?) som jag måste ha tyckt passade precis för mina behov. Jag hade ett lila också som jag använde i skolan så det här var mest hemma och användes när jag skrev dagbok eller något annat.

Det här är en liten guldgruva som legat orörd sedan 1999, 2000 någon gång. Förutom diverse papper, tomma eller skrivna på, godispapper och löst skräp innehöll fodralet det som syns på fotot nedan: två klockor (!), ett par dockglasögon (!!), en bussbiljett, en våtservett och pennor av olika slag. Jag är imponerad att Stabilopennorna fortfarande fungerar OK! Roligast var dock att hitta min första reservoarpenna! Jag fick den 1998, 1999 kanske men jag trivdes inte med den då och när bläcket tog slut lade jag den bara åt sidan. Den var skoj att hitta för jag har tänkt lite på den sedan jag började med reservoarpennor igen!