Kalenderminnen: rosa Filofax personal 2008-2011

Eftersom anteckningarna slutar vid årskiftet 2007-2008 i den förra bör jag ha börjat använda den här Filofaxen i storlek personal i januari 2008. Jag älskade att den var så rosa! Jag gick upp till en större storlek än den tidigare Filofaxen och som var mer lik gratiskalendrarna jag använt tidigare och gillat.

Jag vet att jag slängde gamla anteckningar från 2009 när jag rensade i höstas men jag hittade några lösblad från december 2009 i en låda tillsammans med de andra kalendrarna. Anteckningarna i den här slutar vid mitten av 2011 och sen verkar jag ha slutat använda analoga kalendrar.  Jag gissar att jag gick över till en kalender i telefonen istället och eventuellt för att storleken kändes lite for bred på det här omslaget. Den gick inte enkelt ner i handväskan och när jag slutade plugga så hade jag oftare handväska än ryggsäck.

Vad roligt att ha hittat gamla kalendrar att gå igenom! Nu ska jag spara dem på ett bättre ställe än i en kartong i uteförrådet. Det kanske blir en uppgradering till en kartong i klädkammaren.