Write a letter to your favorite author

Hej Emma Adbåge! Hej Lisen Adbåge!

Jag har en ettåring och en femåring och vi är flitiga biblioteksbesökare och läsare. Vid läggning brukar vi läsa en till tre böcker. När vi ska välja böcker på bibliotekt brukar vi gå lösa på sådant som ser kul ut men jag brukar alltid bläddra igenom och se så att böckerna håller ”måttet” enligt vad jag tycker bra. Jag vill inte läsa vad som helst för barnen och även om biblioteket gör bra urval för det mesta så vill jag ändå kolla ibland.

När jag ser era namn på böcker däremot kollar jag inte utan tar bara med dem – även om det inte är böcker jag hade tänkt på först. Men era namn indikerar ”bra bok” för mig. Ni har alltid så färgstarka, roliga, fina bilder och texter som talar till både mig som förälder och mina barn.

Tack för att ni skriver!

Hälsningar
En mamma