Planner peace

Jag kan ha hittat det som kallas ”planner peace”, det vill säga att jag har hittat en uppsättning som fungerar, som är den uppsättningen. Jag tror ju att det kommer fungera tills jag hittar något annat som är ”ännu bättre”, men för stunden så är det här mitt planner peace.

Jag hade ”bekymmer” med hur jag skulle få riktig användning för mitt River Song-omslag. Det blev ingen succé när jag stoppade i tre inlägg i den och försökte ha den som allmän brain dump – jag hade ju min dagbok och min BuJo och de var alltid med så när skulle jag behöva skriva i River Song? Jag var ändå väldigt, väldigt sugen på att få användning för den. Jag älskar idén med snören som man fäster inlägg i och kan byta efter behag. Mm!

OK, så vad skulle jag behöva för att börja använda den? Uppsättningen dagbok och BuJo var ju egentligen perfekt och jag vet inte varför jag bara inte var nöjd så. De två böckerna uppfyller mina behov så jag behöver egentligen inte leta alternativ, men min hjärna går ändå igång på sånt här.

Efter en del ältande med bland annat min mycket ointresserade partner  knäckte jag det: samma anteckningsböcker som jag har nu men i mindre format så de passar i omslaget…! Leuchtturm1917 i A6…! De finns också med mjuka pärmar, istället för som de hårda jag har nu till dem i A5, och de passar verkligen helt perfekt i omslaget.

Eftersom jag gillar uppsättningen med linjerat för dagboksskrivande och prickat för BuJandet så blev det en sådan uppsättning. Planner peace…!

Synd bara att jag har halva böckerna kvar i A5…