Genomgång av Hobonichi Techo i maj

Så här ser min Hobonichi Techo ut nu, cirka två månader efter att jag började använda den.

Jag skriver fortfarande i den, om inte varje dag så varannan och så fyller jag i när jag har missat. Jag skriver ner middagen och vädret samt hur dagen var och vad jag gjort, känt och tänkt. Det är inte min mest privata dagbok utan den innehåller mer vardag.

Dagvy
Dagvy

I ett försök att använda den mer som en kalender så har jag fyllt i ett månadsuppslag med saker som händer i maj, men hittills har jag inte använt det ändå. Jag kanske fortsätter med det ändå eftersom jag just insåg att det ändå kan vara lite kul att ha tillsammans med de andra anteckningarna? Det blir fler pusselbitar till hur mitt 2016 ser ut och är.

Annan månadsy
Annan månadsy

De vertikala månadsvyerna har jag inte använt alls. Jag försökte skriva ner en positiv grej för varje dag men jag kände att det var svårt att sammanfatta något varje dag till ett enda ord som inte alltid var ”barnen”, så det lade jag ner. Jag har sett i grupper på Facebook att en del använder det till att ”tracka” saker: de fyller i en ruta för när de tagit mediciner, tränat eller vad de nu vill följa att de gör varje dag. Jag försökte det i BuJon men jag var katastrofalt dålig på det. :P

Månadsvyer
Månadsvyer

Sist men inte minst så har jag plockat ut boken från River Song-omslaget. Det fungerar storleksmässigt men monteringen var inte så bra. Det kändes som att boken skulle trilla ur och gå sönder, så nu är den naken. Men eftersom den mest är hemma så gör det inget.

Omslag
Omslag
Årsvyer
Årsvyer