Uttröttande pingponghjärna

Ibland far min hjärna som en pingpongboll mellan tusen tankar och idéer att jag kan bli alldeles matt. Framför allt när den vill hitta på saker nu – här – genast! Jag beställde ett broderi för ett tag sen för NU SKULLE JAG BRODERA! Det har jag inte börjat på.

Igår fick jag för mig att jag skulle bli barnyogaledare och började goola utbildningar för det. Asså, hjärnan, när tänkte du att jag 1) skulle ha tid att gå en utbildning och 2) hinna faktiskt ha yogapass för barn…? Jag har ju kort om tid som det är…?

Jag vet inte om det är samma del som lånar hem tusen böcker och sen läser två…?

Idag bestämde jag mig för att slopa mitt mellannamn redan nu. Jag hade tänkt vänta tills körkortet går ut 2020 men kände idag vid lunch att JAG GÖR DET NU! Nu har jag hunnit känna och tänka några timmar till och kommit fram till att det nog inte var en sån bra idé ändå. Tur att jag inte hann skicka in en blankett.

Det är nog den delen av mig som får mig att sitta i föreningsstyrelser. Det är en bra sak när det gäller exempelvis yogakursen – bara mejla! – men, pust, annars kan den vara så där bra faktiskt.

Jag kanske skulle ta tag i det där broderiet ändå… (Inte undra på att jag är så trött ibland, nu när jag tänker efter)