En skön söndag

Idag grillade vi till middag och fixade med pallkragarna, det vill säga ställde upp dem som vi ska ha dem och fäste markväv i dem. Jag ser dem från köksfönstret – så härligt att kunna se planteringarna och kunna pyssla om dem fem minuter här, en kvart där och utan att det behöver bli det projekt som kolonilotten var. Stora barnet och jag har försått majs och lagt potatis på groddning.

Partnern hade städdag på flygfältet så jag och barnen skulle komma dit lite senare, men när det väl var dags ville inte stora gå eller cykla. Jag ville inte åka bil och inte köra honom i vagnen. ”Men jag kan åka på din rygg!” När barnet säger att han vill bli buren, då bär mamma. Så jag tog den lilla i sjal på magen och den stora i meitei på ryggen. 30 kilo barn? Inga problem! Jag gick till flygfältet och kände knappt att jag bar så mycket som jag gjorde. Ergonomiska bärverktyg ftw!

Så härligt att äntligen kunna hänga i trädgården igen! Som jag har längtat och väntat. Så skönt. Sannerligen ”hej våren”!