Utvärdering av april i min BuJo

IMG_8538I april gjorde jag samma månadsplanering i BuJon som de tidigare månaderna och som liknar den som föreslås på Bullet Journals egen sida väldigt mycket. På en sida har jag alla datum med grejer som händer respektive dag och på motstående sida har jag saker som jag vill göra under månaden men som inte nödvändigtvis måste ske en viss dag. Ibland när jag skriver mina dagliga noteringar tittar jag här för att se om det är något av sakerna jag kan göra för att bocka av. Träna regelbundet fick inte så hög prio till slut och kalasplaneringen blev flyttad till nästa månad.

IMG_8537

Exempel på hur mina dagliga noteringar ser ut för det mesta.

IMG_8534
Jag hade inte så många samlingar i april. En som jag använde var ”Mediekonsumtion i april” (som har fått ett eget inlägg) och så började vi planera för vad vi ska odla i pallkragarna. Eller i alla fall spåna.
IMG_8535

En bra sak med BuJo är att jag inte är begränsad till månaderna. Ja, april är slut nu men det här uppslaget kan jag fortsätta på ändå! (Sen ska det bara göras också).

IMG_8536
Jag fattar inte varför den är vriden? Det ser OK ut skrivvyn men inte när jag förhandsgranskar.

Allt som allt: Den här uppsättningen fungerar för mig. Är jag exalterad? Nja. Skulle jag vilja tweaka det på något sätt? Ja, men jag vet inte hur. Ska jag bara låta bli att laga något som inte är trasigt helt enkelt? Tja, förmodligen.