Träningsbitter

Jag har försökt träna med barnen hemma. Värma upp genom att dansa går hur bra som helst men sen fastnar jag. Alla säger ”det går så bra att kombinera!!!” Eh, nej. Inte för mig. ”Jaha, så du ville inte att jag skulle göra knäböj nu, du ville upp. OK, jag får göra knäböj med dig på armen, japp”. Och det går väl, men magaktiveringen blir inte fullt lika bra då, känner jag.

Sen skulle jag ligga på rygg, lyfta upp höften och sträcka ut benet – nähä, då tyckte det lilla barnet att han skulle stå och hänga mot mina ben just då. OK…

När jag försökte en dag senare så satte jag den lilla i selen på ryggen för då var han inte i vägen lika mycket men alla övningar på rygg gick ju bort. ATT DET SKA VARA SÅ SVÅRT!

IMG_7944
Jag när jag försöker träna.

Sen att jag inte är så sugen på att träna ens hjälper ju inte. Jag vill hellre sitta och kramas med barnen än knäböj så jag är inte direkt svårövertalad till att avbryta – hemskt dåligt för träningsdisciplinen asså.