Marie på Pinterest: Inspiration for children’s room and kitchen renovation

”Inspiration for children’s room” och ”Inspiration for kitchen renovation” är två av mina äldsta anslagstavlor. Det måste ha varit under första eller andra året som vi bodde i huset och vi funderade på vad vi skulle göra med det som idag är lekrummet och även köket som jag gjorde dem. Det var väldigt viktigt att ha vimplar och snygga bokhyllor i lekrummet, tyckte jag då. Sen gjorde jag två vimplar och ungefär där gick musten ur mig, tror jag. Vi gjorde i alla fall i ordning det med en vilmadrass, bord och stolar, bokhylla, förvaring och lekkök. Nu under våren har vi återupptäckt rummet: vi bygger kojor, leker affär, jag blir bjuden på kaffe och annat gott. Det är himla roligt!

childrens

Köket fungerar egentligen bra som det är. Det är inte optimalt och min partner gillar inte riktigt att stommarna är original från 1976, men jag tycker det fungerar. Vi har inte börjat spara till det än så en köksrenovering ligger några år framåt i tiden ändå, men under tiden kan vi fundera på hur vi vill ha det! Jag vill ha mycket förvaring, gärna lådor men också öppna ytor. Kan vi slå ut väggen till vardagsrummet och göra en arbetsbänk där väggen är nu? Det vore roligt.  kitchen