Marie på Pinterest: Cloth nappies FTW!, Baby wearing

”Cloth nappies FTW!” är anslagstavlan med och om tygblöjor och ”Babywearing” handlar om bärsjalar, så de är mina bebisrelaterade tavlor.

babywearing

Jag hade fler tavlor med bärsjalar tidigare: såna jag hade, såna jag ville testa och en allmän med tips. Nu har mitt sjalbehov lugnat sig så jag slog ihop dem till en. Nu är det väl mest ”fina bärsjalar”.

Förra sommaren var jag helt galen och ville testa allt, hitta den ”ultimata” sjalen etc. Men ju större bebisen blir, desto mer vill han röra sig själv, desto mindre använder vi olika sjalar. Nu har jag dessutom mina favoriter för olika tillfällen: jag har mina sjalar för när jag ska sjala på ryggen och jag har dem jag använder när vi ska ut. Jag behöver inte testa mer, jag vet vad som funkar och vad vi gillar. Jag surfar inte ens runt på sjalar så mycket längre. Men de är fina!

nappies

Tavlan med tygblöjor innehåller faktiskt inte bilder på tygblöjor i så stor utsträckning som man skulle kunna tro! Den innehåller mer tips, foton på vikningar, olika jämförelselistor etc. Tanken är att jag ska sätta mig och gå igenom dem och få inspiration till liknande saker för föreningen Blöjupproret, men än har jag inte tagit mig den tiden. Så jag samlar idéerna på Pinterest istället. Snart så…!