Nygammalt nörderi: skrivmaterial

Det är väl full rimligt att jag den senaste månaden börjat nörda anteckningsböcker (igen), gjort en egen mapp i Feedly för ämnet, lagt till 39 bloggar som på något sätt berör angeckningsböcker, planering, bullet journaling, pennor och organisering. Eller börjat använda Pinterest ordentligt. Eller sparat tusen grejer på Etsy som jag vill. Vad ska jag ens med mer än en kalender till? Ändå kan jag liksom inte surfa mig mätt på dagböcker, kalendrar och annat. 

Jag visste att det skulle bli så här. Jag vet att jag älskar anteckningsböcker. Det här är mitt sanna jag, ett som hållit på i nästan 20 år. 

Just nu har jag 77 oläst blogginlägg i min dagbokskategori. Jag har att göra ett tag och ändå vill jag läsa dem när jag har gott om tid så jag inte missar något bra/viktigt/roligt/smart om dem.

Obs, notera den nya kategorin jag skapade för det här ämnet!