Everything is better when we stick together

En dag gick barnet runt och sjöng ”Everything is [mummel]”. Jag undrade vad sjutton han sjöng och fick veta att det var ”Emmetts sång”. Då visste jag inte varken vad det eller vad en Emmett var ens.

När stora barnet kom och ville att jag skulle spela ”Emmetts sång” så undrade jag vad det var och vad jag skulle söka på. Emmett skulle kunna vara en människa, ett djur, vad som helst! Och vaddå för sång? Fattar Google om jag skulle söka på ”Emmetts sång”? Jag prövade inte ens utan sa att vi skulle be pappa om hjälp när han kom hem (easy way out). Så när min partner kom så frågade jag och han svarade skrattande att det är slutsången i Legofilmen. Aha…! Emmett är tydligen huvudpersonen i filmen…!

Så spelade partnern och barnet låten för mig och jag blev alldeles till mig. Det är ju världens bästa sång!!! Så peppig och dansant!

Everything is awesome
Everything is cool when you’re part of a team
Everything is awesome when we’re living our dream

När jag tog fram texten och läste den blev det om möjligt ännu bättre…! Jag höll på att trilla av stolen av awesomeness:

Have you heard the news, everyone’s talking
Life is good ’cause everything’s awesome
Lost my job, it’s a new opportunity
More free time for my awesome community

I feel more awesome than an awesome possum
Dip my body in chocolate frostin’
Three years later, wash off the frostin’
Smellin’ like a blossom, everything is awesome

Här kommer det bästa (hur det nu är möjligt att det blir bättre än ovanstående):

Blue skies, bouncy springs
We just named two awesome things
A Nobel prize, a piece of string
You know what’s awesome? EVERYTHING!

Den här låten spelar vi nu nästan hela tiden. Det går inte att inte bli glad av den. Och jag älskar att det var min fyraåring som introducerade den för mig! Jag är så glad att vi kan dela den här låten tillsammans, dansa ihop, sjunga och bli glada av samma saker!

Jag ger er: världens bästa låt!