Galen dag.

För första gången jag inte visade leg på Systemet köpte jag 45 (44?) cider, 78 öl och sex flaskor punsch. :) Annat vi köpt idag: 16 kg köttfärs, 32 förpackningar tacokrydda, 30 förpackningar tortillas a 6 st, nästan 10 kg chips, 60 tomater, 12 salladshuvuden, 23 gurkor… Totally insane. Men ack så kul jag har haft idag. Åh, magknip. Jag älskar livet just nu. Det blir inte bättre än så här.

Just det, gjorde min snyggaste parkeringen nånsin idag. :)

1 kommentar

  1. heh, jag töänkte fråga det igår, om du fick visa. förståa gången min syrra slapp var oxå när hon köpte till en sittning. misstänker att det kanske är rätt uppenbart att man köper till en studenttillställning och då skulle man väl knappast skicka nån under 20… jag får dock alltid visa i alla fall. orättvist :P

Kommentarer är stängda.