Prokrastinering är mitt mellannamn ibland

Jag vet att handfatet har läckt ett tag men varken jag eller partnern har orkat göra något åt det. Vi har liksom haft fullt upp med annat det senaste halvåret. Men så var min mamma på besök och tröttnade totalt på oss och sa att det skulle vara fixat till nästa gång hon kom på besök, dvs i slutet på maj.

Så vi fick äntligen tummen ur och bokade tid och kollade upp vilka nya grejer vi skulle köpa. (Vet ni hur många blandare det finns här i världen…?) Igår var en rörmokare här och installerade det åt oss.

Åh vad skönt med en hel blandare! Den förra var dessutom mer snygg än praktisk med två vreden för varmt respektive kallt vatten – nu har vi en enda så man enkelt kan få precis rätt temperatur direkt.
IMG_3533.JPG

Ibland behövs det en spark i baken helt enkelt.