Pelargonshopping på hög nivå

IMG_2646.JPGNär jag fyllde år fick jag lite öronmärkta pelargonpengar och i samband med bebisens födelse fick vi gemensamt blompengar som med fördel kunde gå till pelargoner, tyckte givaren. Pelargoner håller förhoppningsvis längre än en bukett.

Idag åkte vi så på exkursion till Sunes Tryggs blomsterhandel för att köpa pelargoner!

Alltså, det stället! Så himla underbart att kliva in där och se pelargoner då långt ögat når!

Det finns pelargoner in de flesta storlekar, från stora blommande till mellan till små sticklingar.IMG_2643.JPG

Jag har inget behov av att köpa stora utan jag tycke det är roligare att kunna köpa många olika, så jag satsade på sticklingar. Åh, det finns så många fina!

Det blev en sort som hade dött under vintern, några dubbletter av sådant som jag tycker är fint och några för mig helt nya. Partnern valde också några vildarter, något jag inte är så inne på själv. Jag gillar sådana som blommar, helst tulpan- eller rosenknoppsblommande! En blomma som jag rikigt det fram emot är Millicent Rose vars blommor faktiskt ser ut som rosor!IMG_2645.JPG