Om att blogga och om förra året

Visst att de flesta inläggen från förra året är utkast som aldrig blev publicerade, men det blev ändå fler än jag först trodde. De är å andra sidan skrivna i början av året när jag har en enda stor minneslucka så det är väl inte så konstigt.

Det blir intressant att se om jag börjar skriva mer i år. Jag vill det i alla fall.

Det känns skönt att 2014 är över. Det är ungefär samma lättnad som när dotterns beräknade födelsedag hade passerat. Då vaknade jag upp med lätt hjärta för då kändes allt som ett oskrivet blad. Innan det var det hela tiden ”nu skulle jag ha varit gravid i den veckan”. Men först ska jag överleva de första årsdagarna i nästa vecka. Jag har svårt att greppa att det snart har gått ett år sen allt hände. Det känns som nyss och samtidigt är jag inte helt klar på att det alls har hänt.