Något som gjorde mig riktigt stolt

När jag fick hem mitt examensbevis kändes det väldigt bra. Som jag kämpade och slet med det, dels under utbildningen, dels efteråt för att få ihop de resterande poängen, för att bli registrerad på diverse kurser igen för att kunna ta ut examen, plugga till tenta, vänta på resultat, nagelbitandet när jag väntade på om jag skulle få tillgodoräkna mig en kurs… Och så: alla poäng var inne i Ladok.

Då började jag prokrastinera utan dess like tills jag en dag, fyra månader senare, fick så ont i magen över att kanske inte hinna få ut papprena från Ladok att jag slutade jobba lite tidigare och fixade alla papper samma dag.

Sen väntade jag lite till på att examensbeviset skulle komma hem.

Så en dag låg det där på pallen i hallen. Mitt examensbevis.

Jag gjorde det. Till slut.