Blöjupprorets webbplats

Den senaste veckan har jag och en bekant jobbat hårt för att lägga grunden till vår förenings webbplats. Nu är den lanserad men fortfarande under uppbyggnad.

Jag är så himla glad! Jag är glad att jag har hittat något som engagerar mig, att jag hittat andra engagerade och att vi har startat föreningen Blöjupproret! (Ja, det är en riktigt förening med organisationsnummer och allt)

Webbplatsen är gjord i WordPress, precis som den här. Jag tyckte innan att jag kunde WP, tillräckligt bra i alla fall. Hur svårt kan det vara? Men oj, vad jag har lärt mig mycket den här veckan! Och vad roligt det har varit!

Igår plockade jag fram våra undanstoppade tygblöjor och fotade dem med systemkameran. Det kändes lite konstigt att arrangera tygblöjor och fota med bra kamera, men vad gör man inte…? Se, vad bra det var att jag hade sparat dem fast vi inte använt dem på mer än fem månader!

Nu arbetar styrelsen på att fylla på med texter och bilder. Vi lurar på medlemsförmåner också. Jag tror vi kommer kunna erbjuda riktigt bra förmåner (alternativt jättedåliga om man inte behöver fler tygblöjor).

Jag inser att det här är ett väldigt, väldigt nördigt ämne. Jag fattar att alla inte bryr sig lika mycket om tygblöjor som jag men jag tycker det är så kuuul!

Seså, häpp häpp, in och upptäck EC och tygblöjor!