Att vara 16.

Dagens igenkännande i Linas kvällsbok 2, sidan 66:
Saker jag inte fattade ett skit om när jag bodde hemma:
1. Hur lång tid det tar att sortera tvätt.

Åh vad jag kommer ihåg första gången jag skulle tvätta i Vänersborg. Jag ringde hem och grät. Var det så här det skulle vara resten av mitt liv…? Nä, man lär sig men det visste jag inte då. Ack ja… jag känner mig gammal.

Idag har jag städat, riktigt städat i bokhyllan. Gjort rent, sorterat, ställt tillbaka eller ställt ut i förrådet. Därefter tog jag soffbordet och tv-bänken. Det är riktigt fint här nu. Nu ska jag bara städa bort all skit som kom fram… Hehe. :) Före- och efterbilder finns på bilddagboken.

2 kommentarer

  1. Jag har totalt missat grejen med tvättsorteringen… jag var mest väldigt förvånad när jag hörde folk som aldrig hade tvättat förut när de flyttade hemmifrån. Mina föräldrar körde med principen att när man började köpa sina egna kläder började man även tvätta sina egna kläder… Sen att jag aldrig sorterar nånting i stort sett, jag bara kör skiten i 40° vare sig de gillar det eller inte, det är ju en helt annan sak… :P

Kommentarer är stängda.