Upptakten en andra gång.

Hej! Jag skulle inte må dåligt direkt av att ha din MSN ;) & till mitt försvar vill jag säga att oförskämdheten ökar med osäkerheten. E-N, Ks pryda vän.

Den fjärde juni 2002 och den fjärde juni 2006 var riktigt bra dagar. Den fjärde juni 2003 delade K och jag på en tårta och den fjärde juni 2007 lärde jag mig många nya saker.

I helgen blev jag lovad en liten trädgård. Jag blev glad. Jag kan få mitt trädgårdsland a la Jamie Oliver (för jag kommer verkligen orka ligga där och rensa ogräs. Jag kommer bli som Tommy och Annikas mamma fast åt mig själv… ”Jordgubbslandet behöver rensas idag!”).

Och en annan sak; buss 150 ska ta 20 min enligt Västtrafik – det är inte sant. Det tar närmare 30 min under högtrafik. Tidigt på morronen diffar det på fyra min.

Hej! Måste erkänna att jag är nybörjare på msn, men sök på —. Jag mår inte direkt dåligt av att du vill ha min msn. :) förövrigt tycker jag faktiskt inte att du var oförskämd på något sätt, osäker är jag med, annars hade jag vågat skicka motsvarande mess till dig :) kram!