"Han är knasigt såld på dig."

– ’Jag heter E-N, jag är Ks pryda vän.’
– J-E.
– ’Bjuder du på omelett vid femsnåret…?’
– Ja!
– Meh, du skulle ju se fundersam ut…
– OK.
– ’Jag lovar att inte vara oanständig.’
– Ja, jag bjuder på omelett.
(och ett stort leende).

Tentapubrundan var jätterolig. Vi började med finfrukost och att vara kulturella med Shakespeares Much ado but nothing på universitetet. Därefter grillade vi och begav oss runt till sektionspubarna. Vi drack sektionsdrinkar, sprang runt på campus, skrattade, pratade med folk, hade roligt. Alla var snälla, alla var glada, alla var trevliga, alla var fulla. Och jag fick märket som jag oförtjänade.

Efter midnatt får du göra vad du vill med henne! – Nej, gör inte det…!

Jag tycker om teknologer.

Jag till herr M: Vet du var min pojkvän är?
Herr M: På data…
K: Då är du säker! :P (syftandes på att det bara går killar på data)
Jag: Haha, ja.
Herr M: Du är alltid säker. (utläggning om hur mkt min pojkvän uppenbarligen tycker om mig, avslutandes med:) Han är knasigt såld på dig.