Bra tillfälle för finklänning

Och förresten, dagens viktigaste:

JAG SKA GÅ PÅ NOBELFESTEN!!!!!!!!!!!!!!

Studentkåren har tre platser för att bära vårt standar på prisutdelningen (I guess). En plats är vikt till ordförande, de andra två fick vi lotta om. Fyra intresserade. Det var nervpirrande. 50/50 på om jag skulle få gå. Ojoj.

Så fick jag meddelande om att mitt namn blivit draget. Yay! Särbon har grattat mig typ fyra gånger idag.

Jag ska ha min fina blå klänning med puffärmar. Det kommer bli tokbra. En gång, typ 1992, såg jag på tv en tjej på Nobelfesten som hade en aprikos puffärmsklänning och mamma lovade då att när jag skulle på Nobel skulle jag få en sådan av henne. Idag är hon beredd att stå sitt kast men jag vet inte – aprikos?! Jag kör nog på blått. Och puffärmar. Det kommer bli så fiiiint!! Jag lovar att vinka i tv!!

(Och jag kan bete mig mer moget än så här. Jag vill bara inte just nu).

5 kommentarer

 1. Fasen vad kul! Nu MÅSTE jag ju titta på festen bara för att få se dig. =)

 2. Och så slutar det med att det som eventuellt syns av standaret klipps bort till sammanfattningen på kvällen, det som folk faktiskt har tid att se. Det kommer bli sånt antiklimax av att ingen ser mig. :)

 3. Nobelfest? Coolt!!

  Jag fick en blå sidenklänning med puffärmar och band med pärlbroderi i midjan när jag fyllde sju år… Den är nog fortfarande den finaste klänning jag nånsin ägt. Kör hårt på blått och puffärmar!

 4. Skoj!! När är det? Så jag vet när jag ska slå på tvn :) Har du nån blid på klänningen? Blev ju nyfiken för den låter jättefin :) puss o kram

 5. Åhh, vad häftigt!! Och lite läskigt…

  Jag tycker absolut inte att du ska vara mer mogen, en nobelfest behöver lite fräs tror jag.

  Jag hoppas du får tokroligt!

Kommentarer är stängda.