A-kassa eller inte a-kassa?

För ett tag sen gick jag med i fackförbundet DIK. Nu har jag fått hem papper, bland annat för a-kassa. Ska jag gå med i a-kassan eller inte? Idag skulle jag inte få några pengar alls eftersom jag varken varit medlem i en a-kassa i tolv månader eller arbetat minst halvtid i sex månader. Är det dags att börja samla medlemskapsdagar för att hoppas på minst halvtid 2010 och kanske, kanske kunna kvitta ut pengar om ett år om det skulle behövas?

Hjälp.

3 kommentarer

  1. Gå med. Det blir jäkla jobbigt sen om du skulle få ett halvtidsjobb och faktiskt uppfylla jobbkravet – men utan att ha varit medlem tillräckligt länge.

  2. haha jag som ju tänkte skriva att det inte finns nån vits med att vara med i a-kassa.. det kostar bara en massa pengar o man har sällan nytta av det :)

Kommentarer är stängda.